Carskills kan vrijwel alle merken en soorten banden leveren, in iedere kwaliteits- en prijsklasse. Zo kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij uw wensen, uw auto, uw rijgedrag en uw portemonnee.

We kunnen voor u:

  • uw banden vervangen
  • uw banden balanceren
  • uw ophanging uitlijnen
  • uw zomer- of winterbanden opslaan

Banden vervangen

Nieuwe banden nodig? Maak een afspraak voor nieuwe banden en kom langs in Oostwold. De levertijden zijn kort en u kunt na de wissel weer snel op weg. Bij het vervangen worden de banden/velgen gebalanceerd zodat ze soepel en trillingsvrij rijden.

Uw auto uitlijnen

Het uitlijnen van auto is een vak apart. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet fijn. Hij rijdt niet recht, u moet continu een beetje tegensturen. Daarnaast slijten uw banden sneller en verbruikt u meer brandstof.

Door uw auto te laten uitlijnen is deze beter bestuurbaar en u bespaart op extra brandstofkosten. Zo is het uitlijnen van uw auto een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van uw autobanden.

Opslag van uw banden

Heeft u na een wissel van zomer- naar winterbanden (of andersom) geen zin om deze mee te zeulen naar huis en een heel seizoen er over te struikelen als u uw schuur binnenloopt? Wij kunnen ons dit goed voorstellen. Daarom bieden we ook een banden opslag service aan.

Maak nu een afspraak