Carskills Autoservice Oostwold is uw one-stop-shop garage voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s.

Dankzij de compleet uitgeruste garage kunnen we alle reparaties ter plaatse uitvoeren. Dit scheelt ons in tijd en u dus weer in de kosten.

Bij ons kunt u terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw auto. Wij zijn een universeel en onafhankelijk autobedrijf. Voor u als klant is dit voordeliger, omdat wij geen dure verplichtingen hebben die een dealerschap met zich meebrengt.

Onderhoud en reparatie voor iedereen

Ongeacht de leeftijd van uw auto; aan onderhoud ontkomt niemand. In onze modern ingerichte werkplaats met specialistische diagnose apparatuur kunnen we u onder andere van dienst zijn met:

Door de kosten laag te houden, zijn wij in staat de prijzen van reparaties en onderhoud ook laag te houden en een goede service te verlenen. Prijs/kwaliteit heeft bij Carskills de hoogste prioriteit!

Ook voor uw camper

U kunt bij Carskills ook terecht met uw camper, dankzij een speciale, extra grote brug kunnen we hier alle werkzaamheden aan uitvoeren (ook APK).

Persoonlijke service

De hand die u schudt bij binnenkomst, is dezelfde hand die onderhoud en reparaties doet. U kunt dus overleg plegen met de monteur die aan uw auto werkt. Dat is snel, duidelijk en direct – wel zo handig!

Maak nu een afspraak